onsdag 16 december 2009

Tisdagsgruppen: God Jul


Tack för avslutningen i tisdags! Alla eleverna var jätteduktiga och det kändes uppenbart att de lagt ned seriöst arbete på fäktningen under hösten. Tack för bra jobb under hösten allihop!

Jag och Emma vill också framför vårt varma tack för jättefina avslutningspresenter! Jag har börjat det systematiska arbetet med ostarna (blåmögel ikväll:-) och det kommer att vara en kär sysselsättning länge. Tack också till alla som hjälpte till att förbereda avslutningen!!

Några påminnelser/infopunkter:

1. S:t Erikscupen den 10 januari
Nästa S.t Erikscupen är nästan direkt efter nyår. Anmäl dig därför omedelbart om du planerar att vara med. Skicka anmälan med uppgift om åldersklass och födelseår (miniorer för födda 1999-) till katarina@diffencing.se.

2. Träningen inför vårterminen
Med anledning av S.t Erikscupen följande helg har vi träning tisdagen den 5 januari kl 16.00. Sedan kör vi som vanligt tisdagar och söndagar från den 12 januari.

3. Fler fäktare i gruppen
På söndagar under våren kommer vi testa att bjuda in sex flickor födda 1999-2001 som fäktat denna termin med Ivan. Deras grupp är lite liten för att vara långsiktigt hållbar helt själv. Förhoppningsvis kommer det att fungera bra och den existerande gruppen får fördelen att vi balanserar upp relationen pojkar/flickor.

4. Tävlingar under våren
Förutom tävlingen den 10 januari återstår en tävling i S:t Erikscupen, den 21 februari. Vi pratar om att eventuellt åka till Jönköping och deras tävling A6 Masters den 25-26 april.

Jag och Lars Netterberg har funderat noggrannare på en eventuell resa till Wroclaw i slutet av mars som jag talat om innan och beslutat att skjuta det på framtiden. Vi tror att det är för tidigt ännu så länge.

Det finns fler tävlingar under våren om man vill tävla mer men då inte i Stockholm. Fråga mig vid eventuellt intresse.

5. Gotlandslägret
Ledningen för Gotlandslägret har preliminärt meddelat att man kommer att ordna ett träningsläger som är öppet för miniorer på Gotland veckan efter midsommar. Några från gruppen deltog då och förmodligen kommer blir det deltagande från oss även nästa år. Vi behöver organisera och planera lite hur det ska fungera med föräldramedverkan etc under lägret.

6. Träningsoveraller
Träningsoverallerna har blivit lite försenade jämfört med de ursprungliga planerna men mycket pekar på att vi kommer att få en ännu bättre lösning till slut. Mer info kommer.

7. Föräldramöte
Någon gång i januari bör vi ha ett föräldramöte för att diskutera t ex Gotlandslägret och andra aktiviteter samt förstås verksamheten i fäktsalen. Preliminärt skulle jag föreslå den 19 januari kl 17.30. Hör gärna av er med synpunkter på om detta är lämpligt.

God Jul och Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar